Phil Miller er den sidste mand i Verden

Posted: 11. oktober 2014 by Jakob, Apokalyptisk in Nyheder, TV-serie
Tags: , , ,

last-man-on-earth-tv-show 2015 med tekst

Ideen om at være den sidste eller de sidste levende mennesker tilbage på Jorden er blevet brugt en del gange i den apokalyptiske fiktion, mest kendt er nok I Am Legend novellen,  The Last Man on Earth (1964), The Quiet Earth (1985) og I Am Legend filmen (2007) – men derfor er emnet helt sikkert ikke udtømt.

Det nyeste skud på stammen bliver en kommedie serie med titlen “The Last Man on Earth” som skulle komme på kanalen FOX til næste år. I serien møder vi den ensomme Phil Miller (Will Forte) der er ret sikker på han er det sidste levende menneske op Jorden. Han bruger sine dage på at køre rundt i USA i håbet om at der er flere overlevende efter en mystisk katastrofe. Allerhelst vil han gerne møde en kvinde da det er lidt ensomt at være helt alene.

Serien ser ud til at spilde på de komiske øjeblikke der sker når man ligepludselig kan vandre ind i Det Hvide Hus, synge på Dodgers Stadium og i det hele taget bare gøre som man vil. Vi glæder til at se endnu en post-apokalyptisk serie, og kan kun håbe på at den finder vej til dansk tv.

Kilde: Post-apocalyptic.com

 

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s