DR3 bekræfter at de sender The Walking Dead sæson fem til januar

Posted: 13. oktober 2014 by Jakob, Apokalyptisk in Nyheder, TV-serie, Zombier
Tags: , , , ,

walking-dead-season-5

Rygterne har sviret i flere måneder, og de fleste blog og medier har været ret enige om at DR3 nok ville sende The Walking Dead sæson fem i starten af det nye år. Nu har Danmark Radio så bekræftet alt dette gætværk med et svar på deres Facebook side, ja det sender den nye sæson på DR, og ja det bliver til januar 2015.

Deres begrundelse for at vi i Danmark først får serien at se tre måneder efter mange andre lande, inklusive vores naboer i Norge og Tyskland, skal ifølge DR3 findes i den pause som AMC indbygger i deres sæsoner. Som med de to sidste sæsoner vælger AMC nemlig at holde en pause i december og januar og derved splitte deres sæsoner op i to dele. DR3 vil til gengæld gerne sende hele serien uden pauser og vælger derfor først at starte i det nye år.

Det er de danske fans selvfølgelig ikke særlig glade for, specielt fordi chancen for at vi får spoilers fra det store udland mens vi venter er rimelig stor. På Apokalyptisk bringer vi selvfølgelig alle nyhederne om den nye sæson, men vi skal nok advare jer på forhånd hvis og når disse indlæg indeholder spoilers.

Kilder: Skræk og Rædsel, Facebook

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s