burn burn burn

På mandag rammer Danmarks korteste gyserfilm, med professionel instruktør og skuespillere, de danske biografer.

Filmen hedder “Burn, Burn, Burn” og bliver et skræmmende, men kort, bekendtskab med en flok unge der er langt væk fra byens trygge rammer og i stedet befinder sig i en hytte ude skoven, et sted hvor alt kan ske! Stilen er klassisk 70’er gys som vi kender det fra bl.a. grindhouse filmene og Fredag den 13. Instruktøren bag er ingen anden end Christian E. Christiansen kendt for ungdomsfilmene ”Råzone” og ”Lev Stærkt” og Hollywood thrilleren ”The Roommate” fra 2011. På rollelisten finder man flere nye danske navne som Alex Høegh Andersen (TV2s julekalender Tvillingerne og Julemanden), Lukas Schwarz Thorsteinsson (Guldhornene) og Emilie Claudius Kruse (You and Me Forever).

Og det bedste ved det hele er at filmen er gratis, den vil nemlig blive vist i reklameblokkene før filmene, og vil også kunne findes online på bl.a. Facebook. “Burn, Burn, Burn” er nemlig et samarbejde mellem Kræftens Bekæmpelse og TrygFonden, og resultatet af en lommefilmkonkurrence som kørte i efteråret. Over 1000 unge fra hele landet sendte deres bud ind på en kortfilm som kunne få unge væk fra solarierne og skabe opmærksomhed omkring modermærkekræft, og dette var vinderen.

Vores Sluk Solariet-kampagne tager direkte afsæt i fire unges kreative filmidé, så det er de unges egen stemme, der taler til andre unge i ”Burn, Burn, Burn”. Det tror vi, er den helt rigtige vej at gå i forhold til at få overbevist de sidste tvivlere om, at det er risikabelt at gå i solarium i forhold til risikoen for at udvikle modermærkekræft,” siger projektchef, Peter Dalum, Kræftens Bekæmpelse og TrygFonden.

Du kan se traileren til den korte film allerede nu, men må vente til mandag den 12. januar før du kan se resten.