The Walking Dead sæson 2 zombier

Der er stadig mange usikkerheder omkring den kommende The Walking Dead spin-off serie fra AMC, men lidt nyt er der dog dukket op. Vi ved at serien kommer til at foregå i Los Angeles og at den kommer til at handle om starten af zombie-apokalypsen. Det forventes ikke at vi kommer til at høre noget om vores trofaste overlevende Rick og co. fra Atlanta, men mon ikke en enkelt reference eller to sniger sig ind, jeg kunne forestille mig at vi måske kommer til at se en avisforside den nævner at en sherif er blevet skudt eller måske nogle referencer til de forskellige lokationer som den oprindelige serie foregår i.

Hjemmesiden TVLine (fundet via cinemablend) kan nu også give os en oversigt over de seks hovedpersoner der kommer til at være med i den nye serie, og det lyder bestemt som en spændende blanding. Det lader til at vi kommer til at møde to familier, Cabrera familien og Tompkins familien, og en enlig kvinde midt fyrene. Der er endnu ikke noget officielt omkring hvem der skal spille rollerne men der er nogle gode bud på bl.a. Imdb som vi har valgt at give jer med her.

Sean Cabrera. En latinsk mand i starten af fyrene, Sean er en klassisk good guy der bare gerne vil gøre det bedste for menneskene i hans liv. Sean skal højest sandsynligt spilles af Cliff Curtis

Cody Cabrera. Seans rebelske teenage søn, kendt som den vredeste knægt i byen. Hvem der skal spille Cody er endnu ukendt men jeg tror et godt bud kunne være en fyr som Alexander Flores fra The Maze Runner (dette er et rent gæt).

Nancy Tompkins. En enlig mor midt i trediverne. Smuk og ligner naboens datter, men hun har en farligere side. Intet nyt om hvem, der skal spille hende endnu.

Nick Tompkins. Nancys teenage søn, en knægt der er for gammel til at bo hjemme, men for bange til at flytte (eller flygte). Nick skal spilles af Frank Dillane siger rygterne.

Ashley Tompkins. Nancys datter der er komplet modsat hendes bror, fuld af ambitioner og drømme. Ashley skal spilles af Alycia Debnam Carey, og man kan allerede nu begynde at gisne om et forhold mellem hende og Cody.

Andrea Chapman. En single kvinde midt fyrene. En blomsterbarn der bor uden for byen for at komme væk fra et tidligere ægteskab.Der er intet nyt om hvem der skal spille hende, men til gengæld nævnes en kvinde med navnet Miranda der skal spilles af Kim Dickens, det kunne være oplagt at hun i stedet skal spille Andrea.