selfies from the end of the world

Sidste år udgav vi i samarbejde med forlaget Valeta novellesamlingen Undergang med 15 danske historier om hvordan Jorden måske kommer til at gå under (den kan købes fra kr. 49 ,- som ebog, gør det nu!).

Men vi er selvfølgelig ikke de eneste der synes at fortællinger om de sidste dage er spændende, og derfor vil jeg gerne gøre lidt reklame for en ny novellesamling som er på vej fra det store udland. Det er “Selfies from the end of the World” (fantastisk titel i øvrigt), som lige nu kører en kampagne på Kickstarter. De søger beskedne $2500 for at kunne udgive en novellesamling til september i år. Prisen starter ved $5 for en digital kopi mens du skal ligge $15 hvis du vil have noget fysisk i hånden.

Teamet er fortællinger fra Jordens undergang fortalt af dem som oplevede den. Der er ingen grænser for hvordan Jorden kan gå under, så vi kommer til at læse om både zombier, global opvarmning og huller i tiden.

Bag kampagnen står Mad Scientist Journal der beskriver sig selv som “…the scientific journal for atypical scientific theories and journeys throughout all of space and time“. Sidste år udgav de novellesamlingen That Ain’t Right: a book of stories from the world of Lovecraft’s Miskatonic Valley, så det er ikke helt nyt for dem at udgive bøger.

På Kickstarter har de lige nu indsamlet lige over 70% procent af deres mål, og mangler derfor lidt hjælp for at komme helt i hus inden kampagnen slutter om dage.

Selfies Art plus text