Iron Sky 2 – The Coming Race er ved at tage form. Denne post-apokalyptiske opfølger til 2012’s vanvittige historie om måne-nazister, tager endnu et skridt mod galskabens afgrund, og gør god brug af hollow earth-teorierne i en grotesk fremtid hvor jordens overflade (spoiler-alert!) er blevet ubeboelig af den atomkrig som den første Iron Sky sluttede med. Der er mystiske øglevæsener, top-nazister der rider på dinosaurer og naturligvis stadig en beboet base på månens bagside. Vi har samlet de officielle produktions-billeder der indtil videre er blevet frigivet her:

ironsky2 1
Udo Kier er tilbage! Ikke kun for at genindtræde i rollen som Wolfgang Kortzfleisch, men også i rollen som selveste Adolf Hitler!

ironsky2 2
Humoren er i højsædet. Beboerne på bagsiden af månen, der har overlevet atomkrigen, lever mest af alger. Alger kan også bruges til alkohol … Reklame for Dark Side of the Moonshine, med en kæk hilsen til Pink Floyd.
ironsky2 3
Renate Richter – en af hovedpersonerne fra den første Iron Sky – rådgiver sin datter, som er dukket op mellem de to film. Renate spilles igen af Julia Dietze.
ironsky2 4
Måne-nazier i aktion. Eller hollow-earth-nazister. Det er ikke til at vide …
ironsky2 5
En sørgelig, og alvorlig del af en ellers humoristisk film. Denne lille pige mistede alt da atomkrigen raserede jorden. Det eneste hun nåede at redde var tøjdyret.

Iron Sky 2 – The Coming Race har, hvis planen holder, premiere til december næste år.