Skrivekonkurrence

novelle-konkurrence

VINDEREN ER FUNDET

Oprindelig konkurrence-tekst:

Har du brygget en historie om verdens undergang, der bare venter på at blive skrevet? Så send den ind til os! Mellem 1. februar og 1. juni modtager vi noveller, der skal konkurrere om at komme med i antologien Undergang – og om en præmie på 3.000 kr!

Konkurrencen er udskrevet af bloggen Apokalyptisk og forlaget Valeta. Der gælder følgende regler for konkurrencen:

Temaet:

Vi forventer at novellens handling udspiller sig under eller efter en global katastrofe. Jorden og/eller menneskeheden SKAL gå under helt eller delvist. Der er ingen krav til realisme, stil, genre, fortællervinkel eller arten af katastrofe, med en enkelt undtagelse: For ikke at drukne i zombie-historier har vi valgt at frabede os dem totalt. ’Zombie’ gælder i dette tilfælde også zombie-lignende væsener, som vampyrerne i Stakeland og I am legend eller de smittede i 28 days later.

Bedømmelsen:

Vi har gjort os umage med at finde den mest retfærdige måde at bedømme konkurrencen på:

De indsendte noveller vil blive sat i system af en tredjepart, der intet har at gøre med selve bedømmelsen. Denne vil forsyne hver indsendt novelle med et ID, som ikke er kendt af dommerne. Det er derfor meget vigtigt at man ikke skriver sit navn i selve filen – heller ikke i filnavnet – men kun i mailen! Hvis en dommer finder et forfatternavn i en novelle bliver novellen diskvalificeret.

Efter 1. juni vil novellerne blive grovsorteret af Martin Schjönning, indtil de 15 bedste noveller er tilbage. Disse 15 noveller vil derefter blive bedømt af dommerpanelet, der i samråd finder vinderen.

Præmien:

Der er kun én præmie – the winner takes it all. Præmien er på 3.000 kroner. De 14 andre noveller i ’slutrunden’ bliver også udgivet, og forfatterne modtager et frieksemplar. Novellesamlingen vil blive udgivet som trykt paperback og elektronisk e-bog. Ved indsendelse af bidrag til konkurrencen accepterer man, at rettighederne til udgivelse af indsendte bidrag, i trykt form og i elektronisk form overgår til forlaget Valeta.

Dommerpanelet:

Dommerpanelet er sat sammen på en måde hvor både Apokalyptisk og Valeta er repræsenteret. Der er også to helt eksterne dommere, der intet har med hverken bloggen eller forlaget at gøre, for at styrke panelets neutralitet. Dommerne er:

Helle Tietgen Tofft: Forlagsredaktør på Valeta, uddannet lærer i bl.a. dansk.

Jacob Lerche Lauridsen: Chef-blogger og stifter af Apokalyptisk, Master i Management, arbejder som Business Developer.

Martin Schjönning: Blogger for Apokalyptisk, uddannet i litteraturvidenskab og skrivekunst, skønlitterær forfatter, forlagsredaktør på Forlaget Aronsen.

Klaus Æ. Mogensen: Fremtidsforsker på Institut for Fremtidsforskning, skribent for magasinet Himmelskibet, science-fiction-ekspert.

Mikkel Bruun Zangenberg: Lektor i Litteraturvidenskab ved SDU, forsker i relationer mellem krig, kunst, medier og demokrati, litteraturanmelder for Politiken.

Det tekniske:

Skal sendes digitalt til apokalyptisk[a]valeta.dk – fysiske manuskripter modtages ikke.

Deltagere skal være fyldt 18 år.

Man må kun deltage med én novelle.

Novellen må ikke have været udgivet før – heller ikke på nettet.

Novellen skal sendes senest 1. juni.

Målgruppen er unge voksne og voksne – altså 16 år og opefter.

Forfatterens navn må IKKE stå i tekst-filen eller fil-navnet, men skal kun stå i den mail man sender.

Formatkravene:

Novellen skal være skrevet på dansk.

Novellen skal have et omfang mellem 5.000 – 15.000 ord.

Skal være Word-filer: .Doc eller .Docx.

Direkte tale skal markeres med citationstegn, og tegnsætning ved dialog skal følge retskrivningsreglerne (alle tegn skal være inden for citationstegnene).

Der skal være indrykning ved linieskift.

De tre prikker skrives således:

”Jeg … jeg ved det ikke.” (pauseprikker, mellemrum på begge sider)

”Pas på! En bom…” (afbrydelsesprikker, intet mellemrum)

Spørgsmål om konkurrencen kan stilles i kommentarfeltet (herunder) eller direkte til redaktøren på martin[a]valeta.dk. Kun generelle spørgsmål besvares, der gives ikke kritik af halvfærdige manuskripter, og anonymitets-reglen gælder også i disse tilfælde. Vi vil ikke vide hvem der har skrevet hvad, før vinderen er fundet!

 
Kommentarer
 1. Fedt initiativ. Jeg håber meget, jeg kan finde tiden til at deltage!

 2. Jonas Wilmann siger:

  Formuleringen ‘global katastrofe’ virker lidt bindende. Den udelukker, hvis jeg forstår det ret, lokal undergang, folkemord nationalt eller behæftet en bestemt verdensdel, eller scenarier hvor dele af verden er i velstand, og andre gået under … samt scenarier hvor de centrale personer, der ofte kan have et verdenssyn så småt som i den mørke middelalder på grund af manglen på medier, reelt ikke kender til omfanget af katastrofen i andre lande …

 3. Schjönning siger:

  Det er skam helt overlagt. Vi vil have globale katastrofer. Men som du selv er inde på, mangel på information kan sagtens forhindre personerne i at vide om katastrofen er global. Det er derfor alligevel muligt at skrive ud fra et lokalt synspunkt. Jeg synes selv formuleringen er meget løs. Der er ikke engang nævnt at det skal være vores jord, der er tale om. Heller ikke hvor lang tid katastrofen tager. Det kan kan tage få sekunder – fx ved et meteornedslag – eller optræde som en kulmination af millioner af års udvikling. Det eneste skarpe krav er anti-zombie-reglen. Apokalyptisk beskæftiger sig nu engang primært med globale katastrofer – hvis det ‘kun’ er en enkelt by eller region der går under er det – per definition ikke ‘apokalyptisk’ i ordets moderne forstand.

  • Schjönning siger:

   I Solstorm – som jeg anmeldte her på bloggen – går al strømmen ud, og hovedpersonerne ved ikke om det gælder hele verden eller kun Danmark. Det er faktisk en af de bedre ting i den bog 🙂

 4. Linnea Andersen siger:

  Fed konkurrence – ærgerligt at man skal være over 18 🙂

  • Schjönning siger:

   Det var et valg vi tog af flere årsager. For det første vil vi sikre os en vis modenhed i samlingen. Den er rettet mod voksne mennesker, så er det er en fordel hvis den er forfattet af voksne. Derudover er der en masse bøvl omkring rettigheder til teksten, når man har at gøre med personer under 18 – sådan er reglerne desværre. Men hvis du når at fylde 18 inden 1. juni, kan du godt være med – vi kan jo ikke tjekke hvornår du har skrevet teksten 😉

 5. Julia Olsen siger:

  Deltager helt sikkert! Fed konkurrence!

 6. Julie siger:

  Hvorfor skal man være 18? D:

  • Schjönning siger:

   Som jeg skrev, som svar på en tidligere kommentar: Vi ønsker at lave en bog til voksne. Så skal den også skrives af voksne. Men den helt grundlæggende og kedelige forklaring er rettigheder til teksterne. det er simpelthen meget nemmere med myndige personer.

 7. Hypervorean siger:

  Spørgsmål: Er det mest mere moderne/nutidige ting I leder efter? Eller ville I også være interesserede i mere middelalderligt inspirerede tekster for eksempel?

  Jeg skriver selv high fantasy med en tendens til at destruere mine egne universer, så på den baggrund kunne jeg godt finde på at deltage. Hvis ellers der er interesse for den slags historier. Det fremgår ikke helt klart ud fra jeres konkurrencebeskrivelse.

  Men det er et fedt initiativ! 🙂

  • Schjönning siger:

   Vi modtager ødelæggelser af enhver tænkelig verden – det være sig en hyperrealistisk, minimalistisk samfundskritik eller en spraglet high fantasy-overflod. Kodeordet er variation. Det ville blive frygteligt kedeligt med 15 historier om atomkrig.

 8. […] det var jeg ret godt tilfreds med, så da jeg forleden faldt over en apokalyptisk novellekonkurrence udskrevet i et samarbejde mellem Forlaget Valeta og Apokalyptisk, vidste jeg med det samme, at nu […]

 9. Wiiex siger:

  Uh, lyder spændende! Vil jeg da helt klart prøve at være med i! 😀

 10. Christina siger:

  hvad betyder “indrykning ved linjeskift”? Er det indryk efter afsnit, der menes, eller hvordan?

 11. Schjönning siger:

  @Kim Schrewelius
  Til apokalyptisk(a)valeta.dk – det står også i konkurrencebeskrivelsen. Husk at læse reglerne grundigt igennem, da vi rent faktisk diskvalificerer bidrag, der ikke opfylder dem – særligt anonymitetsreglen er vigtig 😉

  • Kim Schrewelius siger:

   Hej igen,

   Jeg har netop sendt mit bidrag ind. Får vi en bekræftelse på modtagelse af vores materiale?

   Kim Schrewelius

   • Schjönning siger:

    Ok, nu skærer jeg det ud i pap: Vi, her på Apokalyptisk, vil IKKE vide hvem der sender bidrag ind, og bestemt ikke hvornår de gør det. Vi har gjort alt hvad vi overhovedet kan for at sørge for en anonym, neutral konkurrence. Ingen af os kan tjekke den mail – af selvsamme årsag.

    Grunden til de strenge regler om anonymitet, er meget simpel: Jeg kender personligt mindst 1/3 af de mennesker der kan finde på skrive et bidrag. Nogle af dem er mine nære venner, andre er kolleger, andre er måske endda folk jeg har arbejdet for.

    Vi får ikke dusinvis af bidrag ind hver dag, på et tidspunkt hvor konkurrencen kun er 10 dage gammel, så når jeg tjekker min mail senere i dag vil jeg kende både for- og efternavn på en bidragsyder. Det var ikke hensigten – det var faktisk det modsatte af hensigten!

    Jeg foreslår dig, at skrive til apokalyptisk(a)valeta, og bede vedkommende der styrer den (jeg ved faktisk ikke hvem det er, så meget umage har vi gjort os) om at ignorere dit bidrag lige nu, og sende det videre på et ikke nærmere bestemt tidspunkt.

    For at besvare dit spørgsmål: Så vidt jeg ved får man en kvittering for modtagelse, så hvis du ikke har fået en i løbet af nogle minutter, er dit bidrag nok ikke nået frem.

    Og jeg og mit hold er meget glade for alle bidrag – den eneste grund til at jeg måske lyder lidt frustreret er, at jeg ville hade at diskvalificere nogen 🙂

   • Kim Schrewelius siger:

    Undskyld, har lige set bekræftelsen. Mange tak.

   • Schjönning siger:

    Og du har set hvad jeg foreslår dig at skrive til hvem der end styrer den mail?

 12. Kim Schrewelius siger:

  Hej igen Schjônning,

  Ja undskyld min fejl mange gange. Beklager jeg kun er et menneske. Vi begår fejl.
  Hvis du foreslår, at jeg skal skrive til jer, og bede nogen om at ignorere mit bidrag, og diskkvalificere mig, på grund af en fejl. Så synes jeg dit forslag er virkeligt dårligt.
  Jeg foreslår derimod at du selv går ind og finder min mail, og sletter lortet. Jeg vil naturligvis med det samme bede min veninde om ikke at sende noget til jer. Jeg føler mig sgu dårligt behandlet af dig.
  Vor herre bevares.

  Kim

  • Schjönning siger:

   Vi prøver igen: Jeg har ikke adgang til den mail, udelukkende af retfærdighedshensyn. Jeg kan hverken åbne, læse eller slette noget der bliver sendt til den. Derfor beder jeg dig om at skrive til den og bede om det jeg skrev. Jeg prøver rent faktisk at hjælpe dig. Jeg vil ikke have at bidrag bliver diskvalificeret. Du han evt. henvise til disse kommentarer i din mail.

 13. AC siger:

  Jeg skal bare lige være heeeelt sikker her: Når I skriver 5.000 – 15.000 ord, så mener I faktisk ord og ikke tegn, ik?

  • Schjönning siger:

   Jo, vi mener helt bestemt ord. Det svarer ca. til 8-35 sider i word. Vi anerkender at nogle forfattere og historier egner sig bedst til korte forløb og andre til lange 🙂 Tallene er inspireret af de kriterier man bruger til diverse store priser.

 14. Maya SDS siger:

  “Ved indsendelse af bidrag til konkurrencen accepterer man, at rettighederne til udgivelse af indsendte bidrag, i trykt form og i elektronisk form overgår til forlaget Valeta.”

  … Vil det sige, at man aldrig selv må udgive eller få udgivet sin novelle igen nogensinde i nogen kontekst overhovedet i hele resten af sin levetid – eller sige nej til, at I gør det uden at betale en?

  • Schjönning siger:

   Jeg viderebringer svar fra Valeta:

   Kære Maya

   Rettighederne til de noveller som deltager i novellekonkurrence overdrages ved indsendelse til forlaget Valeta. Dette er jo nødvendigt, for at de udvalgte noveller efterfølgende kan blive udgivet i trykt og elektronisk form.

   Rettighederne til de indsendte noveller som ikke bliver udvalgt, vil selvfølgelig gå tilbage til forfatteren, da de jo ikke vil blive anvendt af forlaget Valeta.

   Et år efter udgivelsen af novellerne, har forfatterne til de noveller som bliver udgivet, igen lov til selv at bruge sine indsendte noveller som de har lyst til og i alle sammenhænge. Denne periode er for at undgå, at de samme noveller bliver udgivet for tæt på hinanden på forskellige forlag e.l.

   Håber, at dette er svar nok og ellers er du velkommen til at skrive igen, enten her eller direkte til forlaget valeta på forlaget@valeta.dk

 15. Thomas siger:

  Hvor meget elastik er der i længdekravene? Jeg har en novelle, som passer godt ind i opgaven, men den er kun på 4790 ord, og jeg synes, den er skåret til, som den bør være.

  Jeg ville bare nødig diskvalificeres på et strengt krav om antal ord. Så vil jeg hellere proppe 200 ekstra ord i 🙂

  • Schjönning siger:

   Der er ingen elastik. 5000 ord er et ret almindeligt minimum, endda under de 7.500 der bruges i fx Nebula og Hugo Award systemerne 🙂

   • Schjönning siger:

    Og det er ikke for en sur dommer – det bryder jeg mig egentlig ikke om at være 🙂 Det ville bare være unfair hvis jeg tillod enkelte at bryde reglerne – især hvis det var med historier der gik hen og vandt. Det ville hverken jeg eller konkurrencen/udgivelsen blive særligt populære på 😉

   • Thomas siger:

    Jeg opfatter det slet ikke som surt 🙂 Det er helt fair med strikse grænser og egentlig kunne jeg vel have tænkt mig til det, da jeg læste konkurrencereglerne.

    Jeg må se, om jeg kan tilpasse min novelle. Ellers må jeg bare skrive en ny 😉

    Tak for svaret,
    Thomas

   • Schjönning siger:

    Selv tak 🙂 Det er altid helt i orden at spørge 🙂 Det er kun ca. en tredjedel af spørgsmålene der bliver stillet her i kommentar-feltet – resten kommer per mail – og der er rigtig mange spørsmål til omfanget af novellerne.

 16. Dea siger:

  Hvornår regnes det med, at konkurrencen er færdig (en vinder udråbes)?

  • Schjönning siger:

   Der er ikke nogen fast dato for kåringen. Vi handler delvist i blinde, da vi ikke ved hvor mange gode noveller vi får, og dermed ikke ved hvor stort vurderingsarbejdet bliver, eller hvor svært det bliver at kåre vinderen (vi håber det bliver rigtig svært!).
   Omvendt er alle parter interesserede i at få bogen ud i virkeligheden, så hurtigt som muligt. Vi håber på at bogen er ude inden jul, men det må på ingen måde betragtes som en garanti 🙂

 17. Kristoffer J. Lind siger:

  Meget interessant konkurrence. Der kommer helt sikkert et bidrag fra min hånd, men nok først om to måneders tid. At de bedste noveller udkommer som paperback er virkelig også attraktivt. Jeg var selv blandt vinderne i dette års metro-litteratur-konkurrence, men det blev en lidt skuffende oplevelse, da de pludselig besluttede at udgive novellerne som e-bøger i stedet. Endda e-bøger man kun kunne få fat i via en qr-scanner, hvilket betød at jeg ikke engang kunne hente min egen novelle (!!). Det er bare noget helt andet (og langt federe) at få udgivet sine ting i fysisk format. Så big up herfra!

 18. […] på deltid, på forlaget Aronsen, har jeg nemlig også travlt med at administrere og bedømme en novellekonkurrence på Apokalyptisk. Foruden selvfølgelig mine skønlitterære […]

 19. Tarveligt at det kun er 18 årige der må deltage… nu klør det sgu lidt i aftrækker fingeren! Held og lykke til de gammel mennesker.
  Hilsen barnet Laura på16 år …

 20. Hov mener selvfølgelig 18+ 😉

 21. Konkurrencebetingelser og debatsvar herover gør et seriøst indtryk. Håber værket når at udkomme, inden harmageddon eller anden apokalyptisk begivenhed rammer os alle.

 22. Thor V. Tidemand siger:

  Det lyder fedt. I har hermed en deltager mere. Nu skal jeg bare igang med at skrive, sjovt at i snart et år har gået med en ide til netop en novelle som NETOP går indunder dette tema … Det må være skæbnen. Glæder mig.

 23. staygoldboy siger:

  Fed konkurrence! Jeg vil gerne deltage, hvis jeg kan få taget mig sammen og skrevet en novelle 😉

 24. Anna Nissen siger:

  Hej! Hvorfor lige 18 år? Jeg kan på sin vis godt forstå reglen, da der nok ville blive sent mange noveller ind i forvejen, og når du er under 18 selvfølgelig ikke er mentalt så meget med i skrive som når du er fyldt 18. Men hvorfor udelukke os under 18? Hvad hvis vi elsker at skrive, og kan gøre det ligeså godt som alle andre? Det initiativ i har taget til denne konkurrence synes jeg er fedt! Men jeg kan ikke deltage da jeg er under 18, jeg finder ellers kriterierne oplagte til min skrive stil.

  • Schjönning siger:

   Det du spørger om er allerede blevet besvaret flere gange i de overstående kommentarer. 18-årsgrænsen ligger fast af juridiske årsager (rettigheder) og fordi en bog der er henvendt til voksne bør skrives af voksne.

 25. Per Holbo siger:

  Hej,

  Jeg har en idé til en novelle, men jeg skal lige sikre mig, at jeg har forstået betingelserne korrekt:

  Når I skriver, at jorden/menneskeheden SKAL gå under helt eller delvist, betyder det så, at slutningen på novellen ikke må levne mulighed for overlevelse?

  • Schjönning siger:

   Hej Per

   Vi har forsøgt at lave reglerne så lidt restriktive som muligt. Der må meget gerne være overlevere efter undergangen. Det må sågar handle udelukkende om overleverne, og helt ignorere selve katastrofen – så længe den er sket på et eller andet tidspunkt.

 26. Maya SDS siger:

  Er der regler for hvor mange noveller hvor forfatter må sende ind?

 27. Maya SDS siger:

  HVER forfatter, skulle der naturligvis stå. (autocorrect)

 28. Maya SDS siger:

  Ok. Tak 🙂

 29. Blåmejse siger:

  I siger, at de skal være anonyme. Men hvad gør jeg, når Word selv skriver i filen, hvem jeg er?

  • Schjönning siger:

   Det ved jeg godt nok ikke. Det problem har jeg aldrig selv haft med Word. Har du ikke mulighed for at slå det fra? Spørg eventuelt en person med forstand på computere – en evne jeg desværre ikke selv kan prale af 🙂

   • Blåmejse siger:

    Jeg fandt det. Skal feltet stå tomt eller skal man finde på et navn? 🙂

   • Schjönning siger:

    Jeg ved ikke hvad det er for et felt, men hvis du kan lade det stå tomt, synes jeg du skal gøre det 🙂

   • Blåmejse siger:

    Ok 🙂 En sidste ting; Hvad skal der stå i mailen?

   • Schjönning siger:

    I selve mailen skal du skrive navn og kontaktoplysninger, så vi har dem. Den person der modtager mailen, videresender novellerne til bedømmelse (mig), uden navn og adresse, men med et nummer, så vi bagefter ved hvem der har skrevet hvad.

 30. Ruben Greis siger:

  Blåmejse, kan du lokkes til at dele din viden om, hvordan man slår det registrerede forfatternavn fra i Word-dokumentets oplysninger?

 31. Ruben Greis siger:

  Tak skal I fik! 🙂

 32. km siger:

  Når i siger i har frabedt jer zombie historier, mener i så også historier af en enhver art, der har noget at gøre med noget ‘fremmed’ der kommer ind i mennesket? Også selvom mennesket ik blir til zombier af det? Men fx blot som bolig for en anden livsart?

  • Schjönning siger:

   Nej, det ville jo forhindre folk i at skrive om sygdomme og biologiske våben! Det vi mener er, at vi ikke vil have historier hvor menneskeheden rammes af en epidemi der ændrer dem fysisk, så du får lyst til at æde andre mennesker. Vi bruger zombier som eksempel, samt ofrene for rage-virussen i 28 days later eller vampyrerne i I am Legend eller Stakeland. Et andet eksempel kunne være de inficerede i The Crazies. Vi vil såmønd bare undgå at lave en dommedags-antologi til en samling af zombie-historier 🙂

 33. Merete Richter siger:

  Efter gentagne gennemlæsninger af såvel konkurrencebetingelserne som ovenstående kommentarer er jeg stadigvæk i tvivl:
  Sender jeg ikke bare mit manus som en vedhæftet fil til en mail?
  Indrykningen på 5 anslag og uden dobbelt afstand mellem afsnit synes jeg virker rodet, men tilpasser selvfølgelig.
  Det forvirrer mig, når jeg ser opstillingen i “Rotten”, at der ikke er indrykning i 1. afsnittene?
  det ville jeg synes var mest logisk, men det er måske en automatisk opstilling, som jeg ikke kender?

  • Schjönning siger:

   Ingen indrykning i første afsnit er standard. Dobbelt afstand mellem afsnit antyder et stort skifte i handling.
   Og jo, du sender dit bidrag som vedhæftning til en mail i de formater vi modtager (.doc og .docx). Det vigtigste overhovedet er at dit navn ikke er nævnt i dokumentet.

   • Blåmejse siger:

    Hvordan får jeg den til at lade være med at lave indryg i første afsnit?

   • Schjönning siger:

    Det kommer helt an på hvilken udgave af Word du bruger, og hvilken form for indrykning … Hvor gerne jeg end ville kan jeg ikke tage mig af detaljer i det omfang 😦 Men en god novelle bliver næppe vraget fordi der mangler indrykning i første afsnit 😉

 34. Martin Paludan siger:

  Ok, måske lidt sent at komme i gang, der er jo også eksaminer. Men hvis jeg nu bare fyrer den hele af i dag, så er det jo ikke noget problem.

 35. Jakob siger:

  5.000-15.000 ord lyder som en voldsomt lang novelle. Er der sket en slåfejl, eller skal de virkeligt være så lange? Og skal man opfylde det krav exact?

  • Schjönning siger:

   5000 ord er en ganske kort novelle. 15.000 er rigtig nok temmelig langt, men vi ville ikke lade format stå i vejen for en god historie. Og ja, vi regner med at man kan holde sig inden for en margen på 10.000 ord 😉 Selvfølgelig, hvis man går ti ord over eller under er det ikke det der diskvalificerer historien, men generelt er vi meget opmærksomme på formalia, fodi ingen må føle sig snydt – som tilfældet ville være, hvis vi lod en 3000 ord lang novelle vinde, fx.

 36. For god ordens skyld: Er deadline fredag 31. maj kl. 23.59 eller lørdag 1. juni kl. 23.59?

 37. Merete Richter siger:

  min mail nægter at sende på: apokalyptisk[a]valeta.dk – hvad er mailadressen?

 38. Merete Richter siger:

  ups – nej – sender igen og håber den går igennem

 39. hvor mange noveller fik I?

  • Schjönning siger:

   Det offentliggør vi sammen med vinderen og de 14 andre der kommer gennem nåleøjet 🙂 Lad os bare sige, at vi er ganske godt tilfredse med udbyttet 🙂

 40. Blåmejse siger:

  Hvor offentliggøres vinderen og de 14 andre? 🙂

 41. Altså ikke for noget, men ville det ikke være fair nok at få at vide HVORNÅR i offentliggør afgørelsen? Jeg har ventet i en del måneder nu, og har derfor haft troet jeg nok ikke vandt, siden jeg aldrig hørte mere. Så har haft sendt novellen ind til et forlag, men de har ikke bedømt den endnu. Samt jeg så pludselig opdager at konkurrencen åbenbart stadig er i gang, men ligger “stille”. Min novelle ligger derfor i ingenmandsland nu 😦 Øv altså… Kan jo ikke sende den til nogen forlag, før jeg ved mere.

  Håber snart at få svar.

  Venlig hilsen en utålmodig 😉

  • Schjönning siger:

   Hej. Konkurrencen er naturligvis ikke stadig i gang. Den sluttede 1. juni. Og den ligger ikke stille. 90% af de indsendte noveller dukkede op i løbet af de sidste to dage, hvilket har forsinket læseprocessen ret meget. Det har så forsinket bedømmelsen. Jeg erkender at vi ikke har været særligt informative, men bare rolig. Bedømmelses er i fuld gang.

 42. Okay, så er novellen trukket tilbage fra forlaget 🙂 Vil gerne og er forhåbentlig stadig med! 😀 Og sorry mit sure opstød 😉 Var bare lidt frustreret har jo ikke så mange gode noveller at “dele ud af” 😀

  Men ellers rigtigt mange gange god læselyst 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s