the terminator 1984

Der er stadig et par måneder til Terminator Genisys får præmiere i de danske biografer (9. juli), men til juni kan man få en gensyn med filmen der startede det hele, nemlig The Terminator fra 1984 med Arnold Schwarzenegger i hovedrollen som den tonstunge T-800.

Filmen er blevet beskrevet som en milepæl indenfor aktion og sci-fi, og selv den dag i dag, mere end 20 år efter den udkom har den en enorm fanbase. I det oprindelige manuskript var det faktisk slet ikke Arnold der skulle have spillet The Terminator, den rolle var udset til at skulle spilles af O.J. Simpsons men holdet var bange for at han var “for flink” til at spille en koldblodig dræber, dette var selvfølgelig nogle år før den kendte retssag hvor han blev anklaget for at have dræbt hans eks-kone og hendes elsker.

Vil man se filmen på det store lærred skal man dog til Hovedstaden. Det er nemlig Palads i København der d. 22/6 kl. 19:00 viser den i deres store sal 1. Billetten koster kun kr. 60,- og kan forudbestilles allerede nu. Er man hurtig kan man endda få en af de specielle Thunderbox sæder hvor man kan mærke filmen gennem rystelser i sæderne, og ligepræcist med The Terminator tror jeg det er et godt valg!

Billetter skal købes gennem Kino.dk