Apokalyptisk

Din guide til apokalyptisk fiktion

Forfatterprofiler

Jakob Lauridsen

Stifter af denne lille blog og elsker apokalyptiske historier. Siden jeg første gang så Day of the Dead, som jeg fandt på dvd i en lille butik for snart 15 år siden, har jeg været vild med denne genre. Jeg er uddannet Business Development Engineer og arbejder til dagligt som dette, har tidligere startet (og kørt) flere hjemmesider bl.a. Rock-zone.dk. Apokalyptisk er mit forsøg på at udbrede min viden om genren til interesserede, opbygge min egen samling af film, bøger, spil og alt andet apokalyptisk og skabe et netværk med andre horror fans i Danmark. 

Apokalyptiske yndlinge 

Film: The Last Man on Earth, Dawn of the Dead (1978), Day of the Dead (1985), 12 Monkeys, The Quiet Earth
Bøger: Autumn, Hater, I Am Legend, World War Z
Tegneserier: The Walking Dead, Y: The Last Man


Martin Schjönning

Skriver horror, sci-fi, fantasy og alt derimellem. Uddannet litterat og tidligere redaktør og anmelder på bloggen Ny Nordisk Litteratur og anmelder på powerofmetal.dk. Forfatter til bloggen Fortabt på Vestegnen (der er i hi). Spiller rollespil, hører heavy og læser alt mellem himmel og jord. Elsker at lave mad, drikke whisky, have gæster og hygge med min søn. Kan kontaktes via sin forfatter-blog.

Apokalyptiske yndlinge

Film: Mad Max-trilogien, 12 Monkeys, Dawn of the Dead (begge udgaver)
Bøger: The Living Dead, Kadavermarch
Tegneserier: Mutant World, Judge Dredd
Computerspil: Fallout 2


Søren Welling

Storforbruger af populær- og modkultur. Fremtidsoptismist, der prøver at holde sig up-to-date med den teknologiske og kulturelle udvikling. Har studeret litteraturvidenskab og interesserer sig for fiktionen i alle dens former, være det på skærmen, scenen eller siden, med en særlig passion for det asiatiske.

Apokalyptiske favoritter

Film: 28 Days Later, 12 Monkeys
Tv-Serier: Falling Skies, In the Flesh, Terra Nova
Anime: Ergo Proxy, Darker than Black, Neon Genesis Evangelion, Hellsing
Bøger: Dune, The Road
Computerspil: Fallout 2, Day Z

2 thoughts on “Forfatterprofiler

Skriv en kommentar